Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Chinese koolstampot met spekjes recept
Chinese koolstampot met spekjes recept

Chinese koolstampot met spekjes


Ingrediënten


Bereidingswijze


Kook de aardappelen gaar in water met zout in 20 minuten. Wel de nasikruiden in een beetje warm water. Verhit de olijfolie. Bak hierin de bosui, knoflook en spekblokjes. Schep de chinese kool, nasikruiden, kerriepoeder en ketjap erdoorheen en roerbak nog 5 minuten. Stamp de gare aardappelen fijn tot puree en meng deze door het koolmengsel.

Meer ReceptenAllergenen Informatie

Voor dit chinese koolstampot met spekjes recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven