Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Boerenkoolstamppot recept
Boerenkoolstamppot recept

Boerenkoolstamppot


Ingrediënten


Bereidingswijze


Schil de aardappelen, stop ze in een pan en kook ze tot ze gaar zijn. Doe de twee bouillonblokjes met de boerenkool in een bak, het liefste een bak met een deksel. Verwarm de boerenkool tot dit zacht is en de bouillonblokjes opgelost zijn in de boerenkool. Controleer met een lepel of er geen stukjes bouillon meer in zit. Wanneer dit wel zo is, prak ze fijn en verwarm het nog eens. Snijd de rookworst in kleine stukjes en verwarm ze in de magnetron. Doe de boerenkool bij de aardappelen en stamp dit fijn. Doe er een hoop jus bij (natuurlijk naar keuze). Gooi op het laatste de worst er bij en smul er maar lekker van!

Serveersuggesties

In plaats van van runderrookworst is een Hema rookworst op zijn tijd ook heerlijk!

Meer ReceptenAllergenen Informatie

Voor dit boerenkoolstamppot recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven