Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Boerenkoolsstampot met chorizo en zoete aardappel recept
Boerenkoolsstampot met chorizo en zoete aardappel recept

Boerenkoolsstampot met chorizo en zoete aardappel


Ingrediënten


1

Bereidingswijze


Maak de boerenkool school en snij deze middelfijn (dus niet zoals de voorverpakte/gesneden in de winkel.
Schil de zoete aardappel en snij deze in kleine dunne schijfjes.
Snij knoflook, ui en peper fijn.
Snij de chorizo in blokjes.
Maak puree van de gewone aardappels zoals je dat gewend bent en vermeng het met wat light soyasaus.

Neem een koekenpan of een wok. Bak de ui, knoflook, peper kort aan, voeg de zoete aardappel toe en laat dit ongeveer een minuut of 7 meebakken. Daarna de chorizo kort meebakken. Voeg als laatste de boerenkool toe en laat deze ook 5 minuten meestoven.
Vermeng het op het laatst met de puree.

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit boerenkoolsstampot met chorizo en zoete aardappel recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven