Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord

Bloemkoolstamppot


Ingrediënten


Bereidingswijze


Maak aardappelpuree met de geraspte kaas.
Kook de bloemkool in roosjes.
Fruit het uitje.
Braad de verse worst.
Doe de aardappelpuree in een ingevette ovenschaal, bewaar wat om de schotel mee af te dekken.
Daar bovenop de bloemkool en de braadworsten.
Nu de bewaarde aardappelpuree.
Geef het geheel een bruin korstje, met de braadworsten verstopt in de stamp in een behoorlijk hete oven.

Serveersuggesties

Maak daar een lekkere frisse komkommersalade bij gemaakt van een komkommer geraspt, uitgelekt met zout, daarna afspoelen en goed uit laten lekken in het vergiet. Een kleine eetlepel mayonaise vermengen met de azijn van bijvoorbeeld augurken, resultaat een heerlijke komkommersalade.

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit bloemkoolstamppot recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven