Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Andijviestamppot met pijnboompitten, kaas en spekjes recept
Andijviestamppot met pijnboompitten, kaas en spekjes recept

Andijviestamppot met pijnboompitten, kaas en spekjes


Ingrediënten


Bereidingswijze


Schil de aardappels, was ze en snijd ze in stukken. Doe in een pan met water en wat zout en laat afgedekt, ca 20 minuten koken tot ze gaar zijn. Giet af en stamp ze met de melk en een klont boter fijn.
Rooster ondertussen de pijnbompitten in een droge pan goudbruin.
Bak de spekjes in een koekenpan uit op matig vuur en laat de paprika's en de knoflook kort meebakken. Voeg de paprika, de spekjes, de pijnboompitten, de kaas en de andijvie toe aan de puree en verwarm goed door. Breng op smaak met zout, peper en nootmuskaat.

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit andijviestamppot met pijnboompitten, kaas en spekjes recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven