Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Andijviestamppot met appel recept
Andijviestamppot met appel recept

Andijviestamppot met appel


Ingrediënten


Bereidingswijze


Begin met het uitbakken van de spekjes. Versnipper in de tussentijd het uitje en voeg dit bij de spekjes op het laatste moment zodat de uitjes zijn aangefruit en de spekjes uitgebakken. Zet een liter water op in een ruime pan breng dit aan de kook. Zet het vuur laag en voeg beide zakjes puree toe. Haal de pan van het vuur en meng hierna de andijvie, spekblokje en ui er door heen. Als laatste de zure room. Maak het af met een beetje peper en zout. Schep het op een bord. Snijd de appel in kleine blokjes en strooi dit er als garnituur er overheen.

Meer ReceptenAllergenen Informatie

Voor dit andijviestamppot met appel recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven