Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Andijviestamppot recept
Andijviestamppot recept

Andijviestamppot


Ingrediënten


Bereidingswijze


Kook de aardappels gaar en giet ze af. Maak de gare, nog hete aardappels fijn met een stamper of mixer. Breng in een andere pan de melk aan de kook. Klop met een garde of elektrische mixer de kokende melk en de boter door de fijngemaakte aardappels. Blijf kloppen tot een luchtige puree ontstaat, voeg er desgewenst nog wat warme melk aan toe. Roer de andijvie door de warme aardappelpuree. Breng op smaak met zout, peper en nootmuskaat. Lekker met schouderkarbonade, braadworst of een bal gehakt.

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit andijviestamppot recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven