Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Andijviestamppot recept
Andijviestamppot recept

Andijviestamppot


Ingrediënten


Bereidingswijze


Schil de aardappelen en snijd ze in stukken. Kook de aardappelstukken in ruim water met zout in 20 minuten gaar. Pel de uien en snijd ze in ringen. Verhit de olijfolie in een koekenpan en bak de uiringen al roerend glazig. Temper het vuur en laat ze gaar sudderen. Giet de aardappelen af maar vang het kookvocht op. Stamp de aardappelen fijn en schep de andijvie met uien erdoor. Voeg de melk en zo veel kookvocht toe tot het een smeuige stamppot wordt. Breng het gerecht op smaak met zout en nootmuskaat.

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit andijviestamppot recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven