Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Andijvie stamppot recept
Andijvie stamppot recept

Andijvie stamppot


Ingrediënten


6

Bereidingswijze


Was en kook de aardappels (in kleine stukjes, dat is later makkelijker stampen!) met een bouillonblokje ongeveer 20 min. Rul de gehakt in een koekenpan en voeg naar smaak kruiden toe (paprikapoeder, peper) Pers de tenen knoflook door de gehakt plus eventueel de gesneden ui. Snijd alvast de kaas in kleine blokjes. Als de aardappels gaar zijn, stamp je deze in een grote pan: bewaar de bouillon! Voeg de rauwe andijvie toe aan de aardappels en mix dit door elkaar (kan met de mixer!). Voeg de gehakt e.d. toe. Naar smaak bouillon toevoegen (uit de pan van de gekookte aardappels): je kunt het zo sappig maken als je wilt. Als alles door elkaar gemixt is, gooi je de blokjes kaas er bij, even laten staan (om de kaas iets te laten smelten) en smullen maar!

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit andijvie stamppot recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Recensies


Het recept Andijvie stamppot heeft een gemiddelde waardering gekregen van 10 / 10 in 2 recensies

  • Verhouding andijvie/aardappel is normaal 1 op ruim 2. In dit recept is dus 500 gram andijvie aan te bevelen.
    Anton gaf dit recept op 18 november 2011 5 uit 5 sterren
  • Andijviestamppot is heel erg lekker om te kunnen eten en ik eet het best vaak :)
    Bezoeker gaf dit recept op 7 september 2011 5 uit 5 sterren
Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven