Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Spruitjesstamppot met pittig uitgebakken gehakt recept
Spruitjesstamppot met pittig uitgebakken gehakt recept

Spruitjesstamppot met pittig uitgebakken gehakt


Ingrediënten


Bereidingswijze


Doe de knoflookolie in een braadpan en voeg het gehakt toe met wat zout als de olie goed verhit is. Schep het gehakt regelmatig om tot al het vocht er uit is verdwenen. Doe de kleingesneden rode peper, kruiden en tomaatjes erbij en bak dit ongeveer 5 minuten. Op het laatst de kleingemaakte lente-uitjes toevoegen en goed omroeren.

Maak de spruiten schoon, snijd de grote in tweeŽn of vieren. Doe de aardappelen met wat zout en water onderin een stoompan en de spruitjes bovenin en kook deze beetgaar in 10 minuten.
Aardappelen en spruiten kunnen natuurlijk ook in twee aparte pannen als je geen stoompan hebt.
Stamp de aardappelen fijn en voeg halvarine en melk toe om het wat smeuÔger te maken. Stamp de spruiten er door en schep op het laatst het gehakt er in om.

Serveersuggesties

Lekker met een komkommersalade.

Meer ReceptenAllergenen Informatie

Voor dit spruitjesstamppot met pittig uitgebakken gehakt recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven