Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Spitskool met braadworstballetjes recept
Spitskool met braadworstballetjes recept

Spitskool met braadworstballetjes


Ingrediënten


3

Bereidingswijze


Pel en snipper de uien. Maak de spitskool schoon en snijd hem in reepjes. Was de tomaten en halveer ze. Verhit de olie in een grote pan met deksel.
Duw het vlees in balletjes uit het vel van de worst in de pan en bak ca. 4 minuten rondom. Bak de tomaat kort mee en neem uit de pan.
Bak de ui en de spitskool ca. 2 minuten in het hete bakvet.
Breng op smaak met zout en peper. Voeg 5 eetlepels water toe, breng aan de kook en gaar afgedekt ca. 5 minuten op laag vuur.
Was de bieslook en hak hem fijn. Voeg de tomaat en de gehaktballetjes en de helft van de bieslook toe aan de spitskool en verhit het geheel.
Roer de crème fraîche en de overige bieslook doorelkaar en breng op smaak met zout en peper.
Dien het spitskoolpannetje op met de crème fraîche.

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit spitskool met braadworstballetjes recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven