Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord

Spitskool met banaan


Ingrediënten


Bereidingswijze


Schil de aardappelen en kook deze in 20 minuten gaar. Snijd de spitskool in kleine stukjes.
In de tussentijd bak je gehakt rul samen met de paprikapoeder het zout en de peper. Voeg als het gehakt gekleurd is de spitskool toe en smoor deze even mee.
Als de aardappelen gaar zijn giet je ze af en maak je er puree van door melk en een klontje boter toe te voegen.
Pak een ovenschaal en smeer deze in met boter.
Pel de bananen en snijd ze n plakjes. bedek de bodem van de ovenschaal met de bananenplakjes, dan een laagje aardappelpuree, een paar plakjes kaas dan het groente-gehaktmengsel, weer een laagje aardappelpuree en afdekken met een paar plakjes kaas. Afdekken met een beetje paneermeel en in een voorverwarmde oven van 180 graden plaatsen voor 20 minuten.

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit spitskool met banaan recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven