Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Spinazie -aardappelen met verse roomkaas recept
Spinazie -aardappelen met verse roomkaas recept

Spinazie -aardappelen met verse roomkaas


Ingrediënten


Bereidingswijze


Schil de aardappels, was ze en snijd ze in dunne schijven(kan met een groenterasp).
Pel de ui en de knoflook en sipper ze fijn.
Was de tomaten verwijder de zaadlijsten en snijd ze in blokjes
Verhit een scheutje bakboter in een pan. fruit de ui en de knoflook hierin. Voeg de spinazie en de tomaten toe en stoof 7.5 minuten. Breng op smaak met zout, peper en nootmuskaat, Verhit in 2 pannen een scheut bakboter, leg de aardappelschijven er overlappend in, strooi er peper en zout over, Verdeel het spinaziemengsel over 1 pan, verdeel de roomkaas erover, Laat even bakken. Bak de aardappelschijven kort in de tweede pan en keer ze om en bak even verder. Leg de aardappelschijven uit de tweede pan op de spinazie.
Doe het deksel erop en doe het vuur uit, laat alles nog even nagaren
Leg deze aardappelschijven op de spinazie.

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit spinazie -aardappelen met verse roomkaas recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven