Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Spinazie a la Boursin recept
Spinazie a la Boursin recept

Spinazie a la Boursin


Ingrediënten


Bereidingswijze


Doe het gehakt in een koekenpan, zonder boter want gehakt is al vet van zichzelf. Als je het gehakt bakt komt er vocht uit, doe de spinazie erbij als bijna al het vocht verdampt is en laat dit smelten (het is een diepvries product). Als de spinazie bijna helemaal gesmolten is doe je het pakje Boursin erbij. Ondertussen kookje de pasta in kokend water in een andere pan. Als de pasta gaar is gekookt gaat dit bij het spinazie/gehakt mengsel en roer je dit goed door. Laat dat nog een paar minuten staan. In die paar minuten kan je de pijnboompitten roosteren, let wel op want in het begin gaat het langzaam maar daarna verkleuren de pijnboompitten heel snel. Doe het vuur uit en schep de pasta met spinazie en gehakt op het bord, doe hier (oude) geraspte kaas over en de pijnboompitten, de kaas smelt nog een beetje door de warmte en dat maakt het extra lekker!

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit spinazie a la boursin recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven