Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Spicy sheperd's pie recept
Spicy sheperd's pie recept

Spicy sheperd's pie


Ingrediënten


2

Bereidingswijze


Schil de aardappels en snij ze in blokjes en kook ze 1 5 min, zodat ze nog wel stevig zijn.
Snij de ui, knoflook, prei, paprika, peper en de champignons en hou een halve ui apart voor door de aardappelpuree.
Snij het bot van de karbonades af en snij ze in blokjes en kruid deze met de karbonade kruiden .
doe vervolgens een beetje olijfolie in een bakpan en bak de karbonade blokjes bruin doe vervolgens de prei en knoflook etc. erbij de champignons als laatste. Voeg dan 2 eetlepels bloem toe, even goed roeren en vervolgens de bouillon en laat 5 min pruttelen op laag vuurtje; verwarm ondertussen de oven op 190 graden.
Ppureer ondertussen de aardappels, voeg er zout, peper, klontje boter, chillipoeder de halve ui en 100 gram van de geraspte kaas toe.
Goed doormengen.
Spreid het vleesmengsel in een gelijkmatige laag uit in een ovenschaal. Bedek met een de aardappelpuree en bestrooi met de resterende geraspte kaas.
Bak de ovenschotel 20 minuten in de voorverwarmde oven, tot de bovenkant goudbruin is.

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit spicy sheperd's pie recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven