Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord


Sperziebonen met gevulde karbonade recept
Sperziebonen met gevulde karbonade recept

Sperziebonen met gevulde karbonade


Ingrediënten


Bereidingswijze


Kook de eieren in ca. 10 minuten hard. Laat ze schrikken onder koud stromend water en laat afkoelen. Maak de sperziebonen schoon. Was de aardappels grondig en halveer ze eventueel.
Dep de karbonades droog. Snijd met een scherp mes de karbonades open, houd de opening klein. Rasp de kaas, roer de crème fraîche erdoorheen en breng op smaak met peper. Vul de karbonades met het kaasmengsel. Steek de karbonades vast met een cocktailprikker en bestrooi met zout en peper.
Kook de aardappels in 20 minuten in water met zout.
Kook de sperziebonen in een laagje water met wat zout afgedekt ca. 15 minuten.
Verwarm de oven voor op 150 graden. Smelt 2 eetlepels boter in een grote pan. Braad de karbonades, portie gewijs op hoog vuur aan beide zijden aan.
Leg ze op een voorverwarmde bakplaat en bak ze ca 15 minuten in de oven.
Pel de eieren en hak ze fijn. Was de peterselie, schud hem droog en hak hem fijn.
Verhit 3 eetlepels boter in een pan en rooster het paneermeel hierin. Men het paneermeel met het ei en de peterselie.
Giet de aardappels af en laat ze goed droog stomen. Spatel er 1 eetlepel boter doorheen. Giet de bonen af. Serveer alles samen en bestrooi de bonen met het ei-peterseliemengsel.

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit sperziebonen met gevulde karbonade recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven