Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord

Spätzle


Ingrediënten


Bereidingswijze


Alle ingrediënten mengen in een kom en goed kloppen met een garde of mixer, tot je een mooi deeg hebt.
Wanneer het deeg langzaam en taai van je lepel glijdt, dan is het de juiste dikte. Anders wat meer water of meer meel toevoegen.

Een grote pan met water aan de kook brengen en goed zout erin strooien. Het deeg in slierten in het water laten vallen. Het meest ideaal is hiervoor een speciaal spätzleplankje.Als de spätzle na verloop van tijd na het garen aan het wateroppervlak komen drijven zijn ze klaar. Schep ze uit het water en laat ze uitlekken in een vergiet.


Vervolgens kun je ze voor spätzle met kaas samen met wat geraspte kaas en een gefruit en wat peper opbakken in de pan.

Allergenen Informatie

Voor dit spätzle recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven