Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Spaghetti di Mama recept
Spaghetti di Mama recept

Spaghetti di Mama


Ingrediënten


Bereidingswijze


Pel en snipper de ui. Fruit in wat olie samen met de spekblokjes en fijngehakte knoflook. Pas op dat u op laag vuur de spekblokjes knapperig laat worden. Voeg het gehakt toe en bak rul. Voeg de tomatenblokjes en de tomatenpuree toe. Voeg de kruiden toe, het bouillonblokje. Laat het geheel 20 minuten zachtjes doorpruttelen. Voeg 5 tot 10 druppels tabasco toe.
Kook de spaghetti volgens de gebruiksaanwijzing gaar.

Serveer de spaghetti met de saus en garneer met snippers Parmezaanse kaas.

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit spaghetti di mama recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Recensies


Het recept Spaghetti di Mama heeft een gemiddelde waardering gekregen van 10 / 10 in 2 recensies

  • Hallo Elly Reken gemiddeld op 125 gram spaghetti per persoon. Dit zijn dan royale porties. Maar blijft er wat over...geen probleem... de volgende dag met saus en al even in de koekepan opwarmen...hee... Lees reactie
    Tollertjes gaf dit recept op 18 december 2014 5 uit 5 sterren
  • Lijkt me hartstikke lekker, alleen staat er bij dit recept niet bij hoeveel spaghetti er gerekend wordt.
    Elly gaf dit recept op 24 oktober 2014 5 uit 5 sterren
Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven