Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord

Smoor Bali


Ingrediënten


Bereidingswijze


Tomaten ontvellen, zaadjes verwijderen en vruchtvlees in reepjes snijden. Bosuitjes in stukjes van 2 cm snijden. Vlees in dunne plakjes (dwars op de draad) snijden. In wok olie verhitten en de kruidenpasta al scheppend fruiten tot het lekker gaat ruiken. Plakjes vlees toevoegen en ca. 3 min. roerbakken. Boasui, tomaat, ketjap en 1 dl. water erdoor scheppen en het vlees in nog ca. 10 min zachtjes gaar sudderen. Op smaak brengen met peper en zout en nootmuskaat. Serveren met rijst en sperziebonen of komkommersalde.

Allergenen Informatie

Voor dit smoor bali recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven