Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Schelvis met pittige salsa recept
Schelvis met pittige salsa recept

Schelvis met pittige salsa


Ingrediënten


Bereidingswijze


Kruid de vis met zout en peper. Verhit de olijfolie in een koekenpan met anti aanbaklaag en bak de stukken vis zachtjes gaar. Snij de mango langs de pit in stukken. Maak met de punt van een scherp mes een raster patroon in het vruchtvlees, buig de zijkanten van de stukken mango naar buiten, zodat het vruchtvlees omhoog komt en snij het vruchtvlees van de schil af. Maak de lente uitjes schoon en snij in ringetjes. Halveer de peper, verwijder de zaadjes met de punt van een mes. Snij het vruchtvlees in smalle reepjes. Hak de kruiden. Meng de blokjes mango met de reepjes peper, ringetjes lente ui en de gehakte kruiden. Rooster de pistaches kort. Laat ze uitdampen, hak ze grof en meng ze door de salsa.

Meer ReceptenAllergenen Informatie

Voor dit schelvis met pittige salsa recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven