Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Salade Nicoise met forel recept
Salade Nicoise met forel recept

Salade Nicoise met forel


Ingrediënten


Bereidingswijze


Kook de krieltjes gaar in de schil. Laat ze uitdampen en halveer ze dan. Kook onder tussen de sperziebonen beet gaar, giet ze af en spoel er koud water over heen. laat ze dan uitlekken. Kook de eieren hard en laat ze schrikken in koud water. Pel en snij ze in vieren. Verdeel de forel in stukken. Maak de dressing van olie en azijn en breng het op smaak met zout en peper. Meng de gare krieltjes met de sperziebonen en de dressing. Laat het even intrekken en verdeel het dan over 4 borden en garneer het met de olijven en de gehalveerde tomaten en parten ei. Verdeel hier tussen de forel.

Serveersuggesties

De variatie in deze salade zit in het gebruik van gerookte forel in plaats van tonijn. forel is familie van de zalm. De kerstomaten kunnen ook gewone tomaten zijn.

Meer ReceptenAllergenen Informatie

Voor dit salade nicoise met forel recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven