Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Rundvlees in bier recept
Rundvlees in bier recept

Rundvlees in bier


Ingrediënten


Bereidingswijze


Snijd het suddervlees in blokjes.
schilde bataat en snijd in stukjes.
Schil de ui en snijd in 8 stukken per ui.
Snijd de wortels in schijven van ongeveer 2 cm.
Doe de boekweitmeel in een kom, doe het vlees erbij en hussel net zo lang tot het vlees bedekt is met een dun laagje meel.
Verhit 1 eetl roomboter of de kokosolie in een koekenpan en bak het vlees mooi bruin.
Haal uit de pan en bak in de overgebleven olie of boter de groenten ook even aan.
Doe nu alle ingrediŽnten in de pan van de slow cooker en laat op stand low 8 uur sudderen of op stand high 5 uur.

Als u de saus wat de dun vindt, kunt u het nog even binden met een beetje boekweitmeel met wat water aangemaakt.

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit rundvlees in bier recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven