Roti easy met nandan massala

Ingrediënten

+ -
print

Boodschappen toevoegen Toevoegen aan menu

Bereidingswijze

  1. Snipper de en bak ze in en nandan .
    Doe hier de bij en bak even aan.
    Hier de bij doen en doorbakken.
    Doe de hierbij en kook zachtjes door.
    Leg de kip stukken hierin en schep de saus hier regelmatig overheen.
    Schil en kook de .
    Snij de in kleine stukjes en kook ze gaar.
    Kook de hard en schil ze.
    doe de bij de saus en laat mee sudderen
    doe de bij de saus en roer zachtjes door
    snij de in repen en bak even aan in tot deze glazig zijn
    doe de bouillon bij de saus en roer zachtjes door ( niet te dun maken)
    warm de platen op
    serveer alle delen apart op een bord schep de saus over de kip en de
25
25
25

Voedselallergie informatie

Wij helpen graag thuiskoks en koks de bereiding van voedsel voor mensen met een voedselallergie of een bewuste levensstijl gemakkelijker te maken door duidelijke informatie omtrent de ingrediënten te verschaffen. Op basis van de ingredieënten die gebruikt worden om dit recept te kunnen bereiden, kunnen minimaal de volgende allergenen in deze receptuur aanwezig zijn: Tip: Klik op de dikgedrukte dieëten/allergieën om aan te geven met welke voedingsrestricties je te maken hebt. We zullen je (nog) beter informeren en ons aanbod dynamisch afstemmen waardoor je je dieët gemakkelijk kunt aanhouden.

  • Sporen van pinda kunnen voorkomen in kippenbouillon, olie, sambal
  • curry pasta, kippenbouillon, sambal kan sporen bevatten van gluten en Allergie in curry pasta
  • curry pasta past niet in een suiker-arm dieet.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • curry pasta en kippenbouillon kan sporen bevatten van ei en Allergie in eieren
  • Sporen van koemelk kunnen voorkomen in kippenbouillon
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Sporen van noten kunnen voorkomen in sambal
  • Sporen van selderij kunnen voorkomen in kippenbouillon
  • Sporen van lactose kunnen voorkomen in curry pasta
  • Sporen van schaaldieren kunnen voorkomen in sambal
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Sporen van soja kunnen voorkomen in kippenbouillon en olie
  • Sporen van vis kunnen voorkomen in sambal
  • zout past niet in een zoutarm dieet.
Gebruik van onze allergenen informatie is voor eigen risico, hieraan kunnen geen rechten worden ontleend.

Reacties op dit recept

Dit recept heeft nog geen waarderingen gekregen! Heb je dit recept gemaakt?
Help anderen & deel nu je ervaring met anderen!
Reactie achterlaten

Voedingswaardetabel

Tip: Bewuster met ingrediënten omgaan? Klik of druk op een voedingswaarde en wij geven aan welk ingrediënt de hoogste bijdrage heeft in desbetreffende voedingswaarde.

Per
portie
Dagelijks
Aanbevolen
Recept
Totaal
Calorieën
906 kcal
45%5436 kcal
Vetten
15 g.
22%90 g.
Waarvan verzadigd
0 g.
0%0 g.
Waarvan onverzadigd
0 g.
0%0 g.
Cholesterol
0 g.
0%0 g.
Zout
0 g.
0%0 g.
Koolhydraten
21 g.
8%126 g.
waarvan Vezels
0 g.
0%0 g.
waarvan Suikers
0 g.
0%0 g.
Proteinen
0 g.
0%0 g.
Vitamine A
0 µg.
0%0 µg.
Vitamine C
0 mg.
0%0 mg.
Calcium
0 mg.
0%0 mg.
Ijzer
0 mg.
0%0 mg.

Voedingswaardegrafiek

Voedingswaarde grafiek voor Roti easy met nandan massala