Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Roodbaars met spinazie en asperges recept
Roodbaars met spinazie en asperges recept

Roodbaars met spinazie en asperges


Ingrediënten


Bereidingswijze


Verwarm de oven voor op 150 C.
Leg de groenten in een vuurvaste schaal en schenk er de wijn over.
Leg er de stukken roodbaars op; bestrooi met zout.
Zet in de oven en laat ze in ongeveer 20 minuten garen.
Haal de schaal uit de oven en schep de vis er voorzichtig af.
Zeef het groente mengsel, verwarm het opnieuw en roer er de room door.
Breng op smaak met zout en peper.
Roerbak de spinazie en verdeel over 4 borden.
Leg de asperges en roodbaars erop en schep de saus ernaast.

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit roodbaars met spinazie en asperges recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven