Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Romige kip korma recept
Romige kip korma recept

Romige kip korma


Ingrediënten


1

Bereidingswijze


Ui, gember en knoflook fijnsnijden en fruiten in wat olie.
Dan koriander, garam masala, kurkuma, komijn, fijngesneden pepertje/chilipoeder, suiker en zout erbij voegen en even bakken. Vervolgens pureren met een staafmixer of keukenmachine.
De stukjes kipfilet op hoog vuur aanbraden in wat olie en dan het gepureerde uimengsel toevoegen en het blikje tomatenpuree. Als de kip gaar is de slagroom erbij schenken.
Garneren met korianderblad.

Serveersuggesties

Lekker met witte rijst en een naanbrood.

Allergenen Informatie

Voor dit romige kip korma recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven