Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Roergebakken kalkoen met witlof voor 2 personen recept
Roergebakken kalkoen met witlof voor 2 personen recept

Roergebakken kalkoen met witlof voor 2 personen


Ingrediënten


Bereidingswijze


Snijd de schnitzels in dunne reepjes. maak het witlof schoon, snijd het stronkje er kegelvormig uit en snijd de struikjes in smalle reepjes.
Verhit de wokolie in de wok (of braadpan) en roerbak de kalkoenreepjes rondom lichtbruin; bestrooi ze met zout en peper, voeg de reepjes witlof en de crème fraîche toe en breng het geheel al roerende aan de kook; laat het mengsel zachtjes ca. 3 minuten pruttelen tot het witlof beetgaar is en roer dan de mosterd naar smaak erdoor (niet meer verhitten).

Serveersuggesties

Lekker met rijst.

Meer ReceptenAllergenen Informatie

Voor dit roergebakken kalkoen met witlof voor 2 personen recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven