Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Zalm met wokgroente recept
Zalm met wokgroente recept

Zalm met wokgroente


Ingrediënten


Bereidingswijze


Marineer de zalm met de kruiden en ketjap. Laat even intrekken voor ongeveer 15 minuten. Zet het water op voor de tagliatelle en kook de tagliatelle gaar. Tegelijkertijd de zalm bakken in de grillpan. Ongeveer 3 minuten aan beide kanten. Wok de groente kort in de wok beetgaar en schenk daarna de woksaus erbij. Leg de tagliatelle op het bord, de wokgroente kunnen daar overheen en als laatste leg je de zalm er boven op.

Meer ReceptenAllergenen Informatie

Voor dit zalm met wokgroente recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven