Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Wokschotel zoet zuur recept
Wokschotel zoet zuur recept

Wokschotel zoet zuur


Ingrediënten


Bereidingswijze


Snijd de kipfilet, de courgette, de wortel, prei en champignons in stukjes en snijd de broccoli in roosjes. Zet vervolgens een ( wok)pan op de hoogste stand van het fornuis en doe de (wok) olie in de pan. Doe de kipfilet er in en bak deze gaar. Doe vervolgens de groenten er bij in en wok deze mee. Doe vervolgens de krielaardappeltjes er doorheen. Als laatste voeg je het flesje woksaus toe. Goed door roeren en vervolgens nog 5 minuten op zacht vuur laten pruttelen. Wel af en toe door roeren!

Serveersuggesties

Je kunt de aardapeltjes ook apart opdienen. Het lekkerste is om gekruide aardappeltjes te gebruiken. Ook zijn er natuurlijk verschillende soorten saus, in plaats van zoet zuur. Ook hier kun je mee varieren.

Meer ReceptenAllergenen Informatie

Voor dit wokschotel zoet zuur recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven