Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Witlof met Piccalilly recept
Witlof met Piccalilly recept

Witlof met Piccalilly


Ingrediënten


6

Bereidingswijze


Oven voorverwarmen op 180 graden.
Snijd de witlof stronkjes door midden en verwijder het dikke witte stukje van de onderkant.
Snijd de witlof in stukjes, was en dep droog.
Leg op een bakplaat 2 grote plakken ham.
Doe de olie in de wok en roerbak de witlof tot het geslonken is en eventueel vocht is verdampt.
Voeg de piccalilly er bij en laat mee verwarmen.
Verdeel het mengsel over de ham en bestrooi met wat groente kruiden naar smaak.
Verdeel de helft van de kaas erover en leg de andere plak ham er boven op.
Dan de rest van de kaas er over strooien. In een voorverwarmde oven van 180 graden ongeveer 15 minuten laten bakken tot de kaas een kleurtje heeft gekregen.

Serveersuggesties

Lekker met gebakken aardappeltjes.

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit witlof met piccalilly recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven