Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Viswok recept
Viswok recept

Viswok


Ingrediënten


1

Bereidingswijze


Snijd de paprika in 4-en en verwijder pitjes en witte zaadlijsten. Snijd in fijne reepjes Snijd de lente-uitjes in stukjes van 3 cm. Rasp de gember. Verhit 2 eetlepels olijfolie in de wok en bak de paprikareepjes, lente-uitjes en gember gedurende 2 3 min. Voeg de vis, peultjes en soyascheuten toe en laat 2 min. bakken. Voeg wokmie en kippenbouillon toe. Roer goed onder en laat 10 min. zachtjes garen. Blijf constant roeren. Breng op smaak met soyasaus, wokolie en peper.

Allergenen Informatie

Voor dit viswok recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Recensies


Het recept Viswok heeft een gemiddelde waardering gekregen van 10 / 10 in 1 recensie

  • Wij vinden hem heel lekker en eten het zeker 1 2 keer per maand.
    Clynen Marc gaf dit recept op 24 april 2014 5 uit 5 sterren
Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven