Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord

Tjiem Tjiem Kip


Ingrediënten


Bereidingswijze


Voorbereiding: De avond tevoren de tjiem tjiem in lauw water weken, na eerst de topjes er af gehaald te hebben. Week een 2 uurtjes van te voren de paddestoelen. Snijd de kip in kleine stukken. Wrijf de knoflook fijn. Doe de sojasaus en de knoflook bij de kip in een schaal. Nu de 5-spice over de kip strooien en even omscheppen. Laat even marineren. Bereiding: Wok op het vuur met een beetje olie doen. Bak de kip. Na 6 of 7 minuten is de kip halfgaar. Tjiem tjiem en paddestoelen erbij doen en de vlam nu op middelmatig vuur doen. De vruchten met vocht erbij doen en nog even laten stoven. Een half kopje water erbij doen. De jus moet niet opdrogen. Als de kip gaar is, is het gerecht klaar. Opdienen met rijst.

Meer ReceptenAllergenen Informatie

Voor dit tjiem tjiem kip recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven