Teriyaki-kip noedels

Ingrediënten

+ -
print

Boodschappen toevoegen Toevoegen aan menu Mis je nog iets?

Keukenspullen

  • Wok
  • Pan

Bereidingswijze

  1. Knip of snijd de in kleine stukken en doe ze in een kom.
  2. Roer er 6 eetlepels teriyaki/honingsaus door en laat een kwartiertje staan.
  3. Verhit 2 eetlepels in een wok en bak de 5 minuten.
  4. Voeg de groeten toe en wok nog eens 4 minuten.
  5. Maak een kuiltje in het midden van de pan en roer er een in los en daarna door de groenten.
  6. Spoel de noedels af met lauw water in een vergiet en maak ze even los met je vingers.
  7. Laat even uitlekken en roer ze dan beetje bij beetje door het vlees met groenten in de wok. (niet teveel tegelijk want dan koelt het gerecht te hard af).
  8. Giet er nog 2 eetlepels over en roer goed door.
25
25
25

Voedselallergie informatie

Wij helpen graag thuiskoks en koks de bereiding van voedsel voor mensen met een voedselallergie of een bewuste levensstijl gemakkelijker te maken door duidelijke informatie omtrent de ingrediënten te verschaffen. Op basis van de ingredieënten die gebruikt worden om dit recept te kunnen bereiden, kunnen minimaal de volgende allergenen in deze receptuur aanwezig zijn: Tip: Klik op de dikgedrukte dieëten/allergieën om aan te geven met welke voedingsrestricties je te maken hebt. We zullen je (nog) beter informeren en ons aanbod dynamisch afstemmen waardoor je je dieët gemakkelijk kunt aanhouden.

  • Sporen van pinda kunnen voorkomen in olie
  • zoete ketjap is niet geschikt voor een gluten-intollerantie
  • zoete ketjap past niet in een suiker-arm dieet.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • ei is niet geschikt voor een ei-intollerantie
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • olie kan sporen bevatten van soja en Allergie in zoete ketjap
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
Gebruik van onze allergenen informatie is voor eigen risico, hieraan kunnen geen rechten worden ontleend.

Reacties op dit recept (4)

Teriyaki-kip noedels heeft een gemiddelde waardering gekregen van 10 / 10 in 4 recensies
RESET

Het leek mij wat tricky om de noodles niet eerst te koken, maar een beetje afspoelen en in stukjes breken was goed genoeg. Het was erg lekker!
Rudolf 15 maart 2014
Pas gemaakt was echt heel erg lekker! Ik heb het met Thaise groentemix klaargemaakt.
Les 10 oktober 2013
Het ziet er heerlijk uit we gaan het vrijdag proberen.
Jelle 19 maart 2013
Was inderdaad erg lekker. Bedankt!
Paulus 8 september 2012

Voedingswaardetabel

Tip: Bewuster met ingrediënten omgaan? Klik of druk op een voedingswaarde en wij geven aan welk ingrediënt de hoogste bijdrage heeft in desbetreffende voedingswaarde.

Per
portie
Dagelijks
Aanbevolen
Recept
Totaal
Calorieën
205 kcal
10%820 kcal
Vetten
10 g.
15%40 g.
Waarvan verzadigd
1 g.
5%4 g.
Waarvan onverzadigd
2 g.
6%8 g.
Cholesterol
0 g.
0%0 g.
Zout
0 g.
0%0 g.
Koolhydraten
5 g.
2%20 g.
waarvan Vezels
0 g.
0%0 g.
waarvan Suikers
0 g.
0%0 g.
Proteinen
0 g.
0%0 g.
Vitamine A
0 µg.
0%0 µg.
Vitamine C
0 mg.
0%0 mg.
Calcium
0 mg.
0%0 mg.
Ijzer
0 mg.
0%0 mg.

Voedingswaardegrafiek

Voedingswaarde grafiek voor Teriyaki-kip noedels