Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Spruitjes roerbak recept
Spruitjes roerbak recept

Spruitjes roerbak


Ingrediënten


Bereidingswijze


Voorbereiding: Spruitjes bijna gaar koken, teen knoflook uitpersen en de paprika en blokjes snijden. Taugé wassen en uit laten lekken, ui schoonmaken en snipperen. Bereiding: In een wokpan de olie warm laten worden, daarna in deze volgorde de ingredienten toevoegen. De ui fruiten, knoflook en paprika meefruiten tot de paprika wat glazig is. Dan de spruitjes toevoegen, kruiden op smaak en als laatste de taugé erbij doen. Laat het geheel goed warm worden, maar wel zo dat de taugé nog knapperig blijft. Serveren: Met rijst en reepjes rundvlees geroosterd.

Meer ReceptenAllergenen Informatie

Voor dit spruitjes roerbak recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Recensies


Het recept Spruitjes roerbak heeft een gemiddelde waardering gekregen van 8 / 10 in 1 recensie

 • Lekker zo'n recept.
  Romano gaf dit recept op 19 december 2012 4 uit 5 sterren
Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
  Meedoen!

  gratis tas

  bij invoer van 5

  eigen recepten!

  Gratis Inschrijven