Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Spruitenschotel recept
Spruitenschotel recept

Spruitenschotel


Ingrediënten


4

Bereidingswijze


Kook de aardappeltjes even kort, 5 minuten, zo ook de spruiten. Koud afspoelen, afgieten en apart zetten.
De champignons, uien en knoflook met zout en peper bestrooien en goudbruin bakken, apart in een bakje wegzetten.
Spekjes doorbakken, ook apart houden net zoals de pijnboompitten, die rooster je en ook even wegzetten.
De aardappelen nu eerst bakken, 5 min voor dat de aardappels klaar zijn, de salie, rozemarijn en tijm erbij doen. Even nog doorroeren, nu de spruiten erdoor en de uienmengsel, spekjes en pijnboompitten. Roerbak alles nog even hooguit 10 minuten door elkaar.

Serveersuggesties

Lekker rood wijntje erbij en stoofvlees, heeeeel lekker!

Allergenen Informatie

Voor dit spruitenschotel recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven