Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Spitskoolpannetje met ananas recept
Spitskoolpannetje met ananas recept

Spitskoolpannetje met ananas


Ingrediënten


Bereidingswijze


Kook de rijst volgens aanwijzing op de verpakking. Schil de wortels, was ze en snijd ze in reepjes. Maak de prei schoon en snijd in ringen. Giet de ananas af en vang het sap op. Verhit de olie in porties in een wok of grote pan. Roerbak eerst de bieflapreepjes ca. 4.5 minuten, haal uit de pan, bestrooi met zout en peper en houd warm in aluminiumfolie. Doe wat olie bij het braadvet en roerbak de spitskool ca. 6 minuten. Bak de wortels en de prei 4.5 minuten mee. Roer 8-10 eetlepels ananassap, de sojasaus, de sambal en de maizena doorelkaar. Roer het mengsel door de groenten, breng aan de kook en laat 2 minuten zachtjes koken. Breng op smaak met zout en peper. Je kunt de gebakken biefreepjes aan de groenten toevoegen of er apart bijdoen. Bestrooi met de seroendeng en serveer de rijst erbij.

Meer ReceptenAllergenen Informatie

Voor dit spitskoolpannetje met ananas recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven