Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Snelle nasi recept
Snelle nasi recept

Snelle nasi


Ingrediënten


Bereidingswijze


Roer marinade en kipstukjes goed door elkaar. Laat minstens een kwartiertje staan. Kook de rijst op voorgeschreven wijze. Verwarm de olie in de wok tot deze goed heet is. Wok eerst de kipstukjes (laat marinade meebakken), verwijder de kipblokjes uit de wok en leg ze in aluminiumfolie gewikkeld weg. Wok vervolgens kort de nasigroenten, rode pepertje en knoflook. Voeg er de garnaaltjes en rijst bij en warm alles goed door. Als laatste voeg je de taugé erbij. Leg een portie nasi midden op een voorverwarmd bord, Het vlees apart eroverheen, klein takje koriander erbovenop, klaar! Lekker met komkommmersalade en kroepoek.

Meer ReceptenAllergenen Informatie

Voor dit snelle nasi recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven