Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord

Satéroerbak met sperziebonen


Ingrediënten


1

Bereidingswijze


Maak de sperziebonen en breek ze in stukjes.
Verhit de helft van de olie en fruit de ui en de knoflook 3 minuten op halfhoog vuur.
Voeg het satévlees toe en bak het al omscheppend op een hoog vuur bruin en gaar. Neem uit de pan.
Verhit de rest van de olie in dezelfde pan en bak de sperziebonen en de paprika beetgaar.
Schep het vleesmengsel erdoor.
Voeg de bouillon, de ketjap en peper en zout naar smaak toe en breng alles aan de kook. Strooi de pinda's erover.

Serveersuggesties

Lekker met witte rijst en kroepoek.

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit satéroerbak met sperziebonen recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven