Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Runderreepjes met spitskool en zilvervliessrijst recept
Runderreepjes met spitskool en zilvervliessrijst recept

Runderreepjes met spitskool en zilvervliessrijst


Ingrediënten


Bereidingswijze


Pers de citroen uit. Schep in een kom de runderreepjes om met twee eetlepels citroensap en wat zout. Marineer gedurende vijf minuten.
Snijd de broccoli in kleine roosjes. Snijd de spitskool in grove repen.
Kook de rijst volgens de aanwijzingen op de verpakking. Kook de broccoli in ruim water met wat zout in drie tot vier minuten beetgaar. Spoel de roosjes in een vergiet af onder koud water en laat ze goed uitlekken.
Verhit de olie in een wok of braadpan of hapjespan en roerbak de runderreepjes met gemberpoeder naar eigen inzicht gedurende vijf tot zes minuten. Schep op een bord.
Roerbak in dezelfde wok de spitskool en de broccoli gedurende twee tot drie minuten.
Voeg de runderreepjes met de resterende citroensap en wat sojasaus aan de groenten en roerbak nog twee tot drie minuten.
Serveer direct met de rijst.

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit runderreepjes met spitskool en zilvervliessrijst recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven