Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Roergebakken garnalen met peultjes recept
Roergebakken garnalen met peultjes recept

Roergebakken garnalen met peultjes


Ingrediënten


Bereidingswijze


Blancheer de peultjes gedurende 1 minuut in kokend water met zout. Giet ze daarna af en zet ze weg. Pers de helft van een citroen uit en bewaar het sap. Verhit de wok, doe de olie erin en roerbak de garnalen 30 seconden. Voeg de peultjes, witte wijn, sojasaus, citroensap, zout en peper toe en laat het in 5 minuten goed omscheppend heet worden. Garneer het met peterselie en dien het heet op met rijst.

Meer ReceptenAllergenen Informatie

Voor dit roergebakken garnalen met peultjes recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven