Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Roergebakken biefstuk met asperges recept
Roergebakken biefstuk met asperges recept

Roergebakken biefstuk met asperges


Ingrediënten


2

Bereidingswijze


Meng voor de marinade alle ingrediŽnten door elkaar en marineer het vlees 30 minuten. Laat het vlees daarna uitlekken op een zeef en vang de marinade op. Was de asperges en verwijder de houtachtige delen, snijd de stengels schuin op een lengte van 4 cm. Bak in een wok in olijfolie de knoflook, de gember en het sjalotje kort. Voeg de aspergestukken toe en roerbak deze 3 minuten. Haal het mengsel uit de wok, veeg deze schoon met keukenpapier, bak vervolgens de reepjes biefstuk krokant. Voeg de asperges weer toe en de rode peper. Kort doorwarmen. Verdeel het mengsel over de borden en breng alles nog op smaak met de marinade.

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit roergebakken biefstuk met asperges recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven