Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Roerbak Varkensvlees met Taugeh recept
Roerbak Varkensvlees met Taugeh recept

Roerbak Varkensvlees met Taugeh


Ingrediënten


Bereidingswijze


Marineer het varkensvlees 30 minuten in een marinade van sherry, suiker en maizena. Blancheer de taugeh in heet water gedurende 30 seconden, giet af, spoel af met koud water en laat goed uitlekken. Frituur het varkensvlees gedurende 30 seconden in hete olie, giet door een zeef en laat uitlekken. Verhit 2 eetlepels olie in de wok en roerbak de gember en de vijfkleurenpeper tot ze lekker beginnen te ruiken. Neem de gember en de vijfkleurenpeper uit de wok en doe de taugeh erin. Roerbak 30 seconden en voeg het varkensvlees toe. Roerbak 1 minuut en maak op smaak af met zout, peper en ve-tsin.

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit roerbak varkensvlees met taugeh recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven