Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Noodles met nasigroenten recept
Noodles met nasigroenten recept

Noodles met nasigroenten


Ingrediënten


Bereidingswijze


Doe de sesamolie en de visolie in de koekenpan of wokpan en verwarm dit. Zet een andere pan met water op het vuur voor de eiernoodles. Houd dit in de gaten en voeg bij het kookwater een scheutje kokosmelk om een lekkere smaak te geven aan de eiernoodles. Voeg de spekjes toe. Bak vervolgens de nasigroenten mee. Als het geheel goed warm is, voeg je de kokosmelk en de gewone melk toe. Niet op een al te hoog vuur verwarmen. Voeg tot slot de kruiden toe naar smaak en verwarm het geheelnog even door tot het allemaal goed warm is. Serveer met gesneden komkommer en een lekker biertje!

Meer ReceptenAllergenen Informatie

Voor dit noodles met nasigroenten recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven