Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord

Mexicaans shoarma mix


Ingrediënten


Bereidingswijze


Het shoarmavlees in een beetje boter aanbakken. Als het vlees bruin is, de groente toevoegen. Als deze een paar keer goed omgeschept is, de blikjes, de saus, zout en peper toevoegen. Op het laatst de creme fraiche erdoor roeren. Het geheel tien minuten laten pruttelen. Kan eventueel met rijst worden geserveerd, maar is ook heerlijk zo.

Meer ReceptenAllergenen Informatie

Voor dit mexicaans shoarma mix recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven