Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Marbia's witlof in de hapjespan recept
Marbia's witlof in de hapjespan recept

Marbia's witlof in de hapjespan


Ingrediënten


Bereidingswijze


Gehakt rullen zonder boter of olie, er zit genoeg vocht in het vlees. Het vlees kruiden met waar je zin in hebt, ik gebruik meestal ietsje zout, wat peper, knoflook, klein scheutje ketjap en soms wat kerriepoeder en paprikapoeder. Je kan dit naar je eigen smaak invullen. Hierna doe je gelijk de rösti erdoor en bak je dat gelijk mee, mag ook tijdens het rullen. Dan maak je de witlof schoon, evt. het hart eruit, en dan snij ik ze in stukjes van zo'n 2 cm breed en doe dat gelijk in de pan. Even doorhusselen, ondertussen gauw de champignons snijden, partjes of schijfjes en er ook door husselen. Het vocht wat uit het vlees, witlof en champignons komt laat ik in de pan en daar bind je het geheel een beetje met de groentesaus/binder. Afhankelijk van je smaak 1 ā 2 eetlepels erdoor heen roeren.

Meer ReceptenAllergenen Informatie

Voor dit marbia's witlof in de hapjespan recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven