Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
makkelijk en snelle kiproerbakschotel recept
makkelijk en snelle kiproerbakschotel recept

makkelijk en snelle kiproerbakschotel


Ingrediënten


Bereidingswijze


Aardappelen schillen en en blokjes snijden. Koken tot bijna gaar. Kipfilet in blokjes snijden en bakken. Courgette in plakjes en bakken. Toevoegen stukjes paprika en champignons en kruiden met macaronikruiden. Als aardappelen gaar zijn, toevoegen. Lekker doorbakken en op smaak maken met het juspoeder en een beetje water.

Allergenen Informatie

Voor dit makkelijk en snelle kiproerbakschotel recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven