Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Macaroni met spinazie recept
Macaroni met spinazie recept

Macaroni met spinazie


Ingrediënten


Bereidingswijze


Bak het gehakt met uitjes. Laat de nasikruiden even wellen in warm water. Bak de paprika mee als je ze in kleine stukjes hebt gesneden. Zet de macaroni op met een beetje zout in het water en kook de spinazie even. Als het gehakt met uitjes en de paprika lekker gebakken zijn, doe je de spinazie er door en de macaroni. Laat het even sudderen. En dan pak je de nasikruiden. Doe je er ook door. Laat het even 10 minuten sudderen en klaar is Kees! Het is lekker en de kids krijgen meteen spinazie binnen. Gezonder kan niet.

Meer ReceptenAllergenen Informatie

Voor dit macaroni met spinazie recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven