Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Kool met shoarmavlees recept
Kool met shoarmavlees recept

Kool met shoarmavlees


Ingrediënten


Bereidingswijze


Kipfilet in blokjes snijden en met de shoarmakruiden bestrooien. Dit 10 minuten laten intrekken. Paprika in blokjes snijden en ui snipperen. Knoflook persen. De ui en knoflook fruiten in de olie. Bak hierbij de kipfilet gaar. Sambal naar smaak erbij. Paprika toevoegen en al roerend 2 minuten bakken. Kool erbij en al roerend laten slinken. Na 4 minuten een kopje water toevoegen en de mais (plus vocht). Deksel op de pan en ongeveer 10 minuten zachtjes laten koken. Eventueel naar smaak nog wat shoarmakruiden toevoegen.

Serveersuggesties

Serveren met gekookte zilvervlies rijst.

Meer ReceptenAllergenen Informatie

Voor dit kool met shoarmavlees recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven