Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Kleurenfestijn recept
Kleurenfestijn recept

Kleurenfestijn


Ingrediënten


Bereidingswijze


Snijd alle gewassen groenten en het vlees klein. Bak het kleingesneden vlees krokant in een wok met voorverwarmde olie. Voeg er dan de uien aan toe en na 3 minuten de wortels met diepvriesdoperwtjes. Laat dit onder regelmatig omroeren nog 2 minuten doorbakken op matig vuur. Doe in een andere wok met voorverwarmde olie de rest van de groenten, na 2 minuten de courgette en de kleingesneden knoflook. Roer 2 minuten lang regelmatig om op een hoog vuur. Voeg dan de inhoud van de andere wok toe en de hele inhoud van het blikje kokosmelk. Laat nog 3 minuutjes inkoken op matig vuur. Eventueel wat dikker maken met ma´zena. Lekker met basmatirijst.

Allergenen Informatie

Voor dit kleurenfestijn recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven