Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord

Kip ketjap met cashewnoten


Ingrediënten


1

Bereidingswijze


Maak de sperziebonen schoon en kook deze tot de beetgaar zijn, iets langer als je ze zacht wil hebben.
Snijd de schnitzels in reepjes en marineer deze in de ketjap en pers hier de knoflook bij.
10 minuten laten staan.
Snijd ondertussen de champignons.
Als je rijst hebt kook deze dan volgens de verpakking. Met noodles nog even wachten.
Doe de olie in de wok en zet deze op hoog vuur.
Doe de schnitzels in de wok en gaar deze.
Voeg de groenten toe aan het vlees en wok deze ongeveer 5 minuten
Ondertussen zet je de noodles op.
Wanneer de noodles klaar zijn voeg je deze toe bij het vlees, (rijst apart serveren).
Voeg nog wat ketjap naar smaak toe aan het vlees.
Voeg nu de cashewnoten toe.

Bon appetit

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit kip ketjap met cashewnoten recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Recensies


Het recept Kip ketjap met cashewnoten heeft een gemiddelde waardering gekregen van 10 / 10 in 1 recensie

  • Gebruik je Ketjap asin of ketjap manis?
    Lesley Matitawaer gaf dit recept op 6 juni 2013 5 uit 5 sterren
Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven