Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Indiase bloemkool met gehakt en appel recept
Indiase bloemkool met gehakt en appel recept

Indiase bloemkool met gehakt en appel


Ingrediënten


Bereidingswijze


Schil en was de aardappelen en snijd ze in stukken. Kook ze in weinig water met zout in ca. 15 minuten net gaar. Maak de bloemkool schoon en verdeel deze in kleine roosjes. Verhit olie in een wok en roerbak de bloemkool met kurkuma, het komijnzaad en de koriander. Voeg 100 milliliter water toe en laat de bloemkool al omscheppend in ca. 15 minuten net gaar worden. Bak tegelijkertijd het gehakt met de currypasta in ca. 8 minuten rul. Schil de appel, verwijder het klokhuis en snijd de appel in stukjes. Schep de aardappel door de bloemkool, voeg de kookroom toe en kook het geheel nog even door. Schep de appel door het gehakt en serveer met de bloemkoolschotel.

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit indiase bloemkool met gehakt en appel recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven